Diskuse

Chleba.

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

nejedlo

16. 7. 2011 21:43
Chleba

Už asi patnáct let peče konstantní množství pečiva, ve špičkové kvalitě. Prostě do vyprodání, což většinou nepokryke ani celou prodejní dobu.

Pondělky a pátky jsou kritické, neboť většinou do devíti je domácí chléb vyprodán. Důvod? Kvalita a chuť.

Nechci dělat někomu reklamu, ale až pojedete přes Turnov, stavte se v pekařství Kraus. Nebudete litovat!

0 0
možnosti

repanak

16. 7. 2011 15:33
Mohl byste nám prozradit

odkud ten váš skvělý chleba jest? Problém je, že na začátku mají výrobky slušnou kvalitu ale pak to jde dolů, jak tomu bývalo za socialismu. Např. zlivický od Písku byl skvělý, ale po čase .... stejně tak v poslední době byl výborný z Billy (v Praze) - podle prodavaček z nebo od Benešova. Ale taky dnes už stojí za pendrek. K čemu je mi 20 druhů chleba, když stojí za pendrek a co to je za hospodářský mechanismus když nedokáže zajistit chutný chléb ...

0 0
možnosti

PájaZítra

16. 7. 2011 15:06
Pravda.

To co se dneska nabízí v pultech *marketů není pořádnej chleba. Je to překmínovaný, kyselý, druhej den tvrdý, no prostě hrůza. A úplně nejhorší je ten typ chleba s názvem "Šumava". To je kardinální hnus, ať ho vyrábí kdo chce. Nechápu, proč je zrovna ona nejčastějším artiklem.

A proto houska, houska, jedině houska...

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS