Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
GMX

Glock Mark XV

12. 5. 2011 13:43
Jste jak ti novináři, nevíte o čem mluvíte

Tak vás trochu poučím (pány novináře poučovat nehodlám, to by bylo házení perel)....

oni odpovědni jsou, nejvýše však do výše 3 měsíčních platů. Tak je to v zákoně napsáno, tak to prostě platí/je.

Pokud byste považoval za nutnou 100% hmotnou odpovědnost, tak si položte otázku, zda VY SÁM byste šel pracovat na místo, kde máte plat 17 K hrubého a plnou právní odpovědnost v řádech milionů i desítek milionů? Asi byste musel být naprostý blázen, abyste tu práci vzal. A kdo soudný by to potom dělal? Žádný, jen ti nesoudní ... a to by byl konec tohoto státu.

Víte, nesmíte věřit novinářům vše, co napíší. Jen syrová data a analýzu si dělejte vy sám. Jediná "kvalifikace" novináře pro jeho práci je filozofická fakulta UK, což se mi zdá sakra málo při psaní článků např. o záplavách v Peru.

0 0
možnosti
VB

velky bratr

12. 5. 2011 13:22
Chyba je v predpisech

Pokud Vas poskodi soudce, nemate jak se s nim soudit o nahradu - on je nesvepravny, nenese odpovednost. Pokud vas poskodi policajt, opet nemate jak se soudit o nahradu s nim samym, totez se tyka uredniku. Proste maji radou zakonu vyhlasek a predpisu teoretickou imunitu a dokud delaji co po nich chteji ti nahore, jsou beztrestni.

Smysl je pochopitelne ten, aby se odpovednymi necitili, aby nemeli touhu jednat odpovedne pri sprave verejnych prostredku ci reseni majetkovych sporu cizich lidi. Jenze ja se obavam, ze trpelicvost lidi pomalu preteka a jak znamo, pokud neni schopen vinika potrestat zakon, ono to obvykle stejne nejak dopadne a policejni stat muze kulminovat jakkoliv.

0 0
možnosti
MP

Martin V2

12. 5. 2011 12:45
Nešetřete!

Přidejte ty nuly klidně tři nebo čtyři, hlavně aby je bylo čím tlouci!!!;-D

0 0
možnosti
JL

jirka1965

12. 5. 2011 12:19
Úvod jste si vypůjčil z dnešních zpráv.

Jenže ty zprávy jaksi nevysvětlují, jak k těm omylům dochází. Ono to totiž v drtivé většině případů žádně omyly nejsou.  Velmi krátkým šlánkem jste se rozhořčil nad jiným novinovým článkem, ale podrobnosti neznáte. Víte, co se do toho všechno počítá? To je asi to nejdůležitější - znalost problematiky.

0 0
možnosti
  • Počet článků 138
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1313x
Člověk s vlastním názorem který občas prezentuji, ale nikomu nevnucuji. Heslo: Nikdy nevysvětluj!
Přátelé to nepotřebují, a nepřátelé vám stejně nevěří.

Seznam rubrik