Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

standa z Ostravy

11. 8. 2009 9:55
Taky to tak vidím.

Například je slyšet i mladé lidi, kteří při dnešní politické situaci sdílejí názor, že by bylo nejlepší mít monarchii. Zapomínají ale na intriky, které se odehrávali ve významných historických událostech. V hodinách dějepisu se ve spěchu učí předmět bez představování si všech nátlaků, při honbě za mocí. Podlézání vlivným se objevovalo za světových válek, a i za minulého režimu. Je to hluboko v lidech a žádný systém na světě to nevyřeší.

0 0
možnosti

pěnice

10. 8. 2009 23:01
Máte pravdu,

někteří lidé,nebo vlastně většina, potřebuje vlastní zkušenost.Já jsem zase vždycky říkala,že nemusím mít všechno a ráda se poučím z chyb druhých.

0 0
možnosti

martin013

10. 8. 2009 22:24
Generační problém

Tak toto vaše zvolání je jenom generační problém. Vzpomeňte si na své mládí a všechny ty, kdo volali "jó to za nás, to vy mladí nemůžete nikdy pochopit".... a neříkejte mi, že vám to tehdy nevadilo. Tak proč jste dnes stejný jako oni ? Některé zkušenosti (historické) jsou nepřenosné, nevysvětlitelné.... No a co? Dnešní mladí sbírají zase zkušenosti své. A pohled na minulost? Chcete snad nějakou objektivitu? Potom mi najděte aspoň 2 historiky, kteří se spolu shodnou.

0 0
možnosti
  • Počet článků 138
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1313x
Člověk s vlastním názorem který občas prezentuji, ale nikomu nevnucuji. Heslo: Nikdy nevysvětluj!
Přátelé to nepotřebují, a nepřátelé vám stejně nevěří.

Seznam rubrik