Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PJ

Hip

31. 7. 2009 19:02
státní zaměstnanci

platí stejné daně jako u soukromých zaměstnavatelů dědo. ale to dobře víte. a ve státním sektoru je nižžší průměrná mzda než v soukromém. Pěkně jste si to vymaloval, ale všechno jsou kecy. Tak pozdravujte v 6:45 před lídlem, ať na vá vyjde košík;-).

0 0
možnosti
J3

jonathan 33

31. 7. 2009 15:23
a navíc,

2/3 důchodců nedosáhnou na průměrný důchod, tak jako 2/3 pracujících nedosáhne na průměrný plat.

0 0
možnosti
DK

dakram1

31. 7. 2009 11:21
Víte...

Víte...téma důchodce je takové vhodné...jak odvést pozornost....od zcela jiných palčívých problémů....ale pozor: i jako důchodce jsem plátcem DPH...čili pořád platím daně nze svého čistého důchodu (v nájemném, potravinách, spotř. zboží apod.) , ....tak proč mám být označována jen za vyžírku...

0 0
možnosti
PN

burden

31. 7. 2009 11:10
reminiscence

Kdysi jsem četl knížku o kanibalech - vybavuji si i přesný název "Kanibalové a jejich oběti". Tam byl popisován kmen odněkud z Tichomoří, kteří měli zvláštní zvyk. Když rodiče zestárli takže již nemohli pracovat tak jednoho dne je vyhnali z chýše, pronásledovali až ke stromům a tam, když se tito pokoušeli zachránit na stromech tak těmito stromy třásli tak dlouho, až se rodiče na stromě neudrželi a padali dolů. Tam jim děti za radostného pokřiku "ovoce je již zralé" rozbíjeli lebky a těla pekli a pojídali.

Teda nevím, mne to jako asi každému normálnímu Evropanovi přijde dost hrozné, pojídat takové staré a šlachovité maso. Až teď si uvědomíme, jak jsme na tom vlastně ekonomicky dobře, že si můžeme naše milované rodiče ponechat v důchodu a živit se stejky z mladých argentinských býčků.

Prostě jsou na této planetě místa, kde se mají staří lidé ještě hůře, než u nás. Nebo teda v minulosti měli, neb i na tyto vzdálené ostrovy již patrně zavítali konservy a tento zvyk byl opuštěn.

0 0
možnosti
PK

kraken

31. 7. 2009 11:00
souhlas napul

je pravda, ze duchodcum se nasazuje psi hlava a haze se na ne kdeco (nekteri si za to muzou, ale dobri a spatni lide jsou vsude, bez ohledu na vek nebo cokoliv jineho). Shodou okolnosti o duchodcich byl hned muj druhy clanek na blogu:

http://petrhajek.blog.idnes.cz/c/74193/Be-quick-or-be-dead.html

Nesouhlasim ale se statnima zamestnancema. Stat prost zamestnance potrebuje - a to nejen armadu, policii, ucitele, lekare... potrebuje i uredniky, administrativu. To ze leckde to je neefektivni a prebujele je jina vec, ale nema cenu pausalizovat to na statni zamestnance celkove.

0 0
možnosti
LN

nezavisly_pisatel

31. 7. 2009 11:09
Re: souhlas napul

Ještě bych k těm státním zaměstnancům doplnil, že všichni rozhodně nezačínají na platu 20000 Kč. To jsou jen informace, která šíří media. Když si kopnem, tak do státních zaměstnanců.

0 0
možnosti
D

da.rock

31. 7. 2009 10:05
I ti státní zaměstnanci

ale ze svých příjmů odváděli daně a platili pojištění.

0 0
možnosti
J

Jack777

31. 7. 2009 9:58
...

Tak nejvíc soc. systém zatěžují puberťáci, ale za to, že jsou to většinou gumy, prostě nemůžou. To je celkem normální vývoj a jednou to budou hezky vracet, aby to ve stáří vzali zase zpět :-))

0 0
možnosti
  • Počet článků 138
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1313x
Člověk s vlastním názorem který občas prezentuji, ale nikomu nevnucuji. Heslo: Nikdy nevysvětluj!
Přátelé to nepotřebují, a nepřátelé vám stejně nevěří.

Seznam rubrik